Veiligheid op de (beton)vloer, daar gaan we voor!Hoe vaak sta jij stil bij de veiligheid van je werknemers? Magazijniers, heftruckchauffeurs, order pickers en managers moeten zich veilig kunnen verplaatsen op de werkvloer. Ook op kantoor is veiligheid belangrijk, een ongeluk is snel gebeurd. 

Wettelijk verplichte beveiliging

Werkschoenen, beschermende kledij en handschoenen zijn in de meeste gevallen verplicht in magazijnen en industriehallen. Deze uitrusting kan al heel wat ongevallen voorkomen. 

Extra beveiliging op kantoor 

Een goede vloer zorgt ook voor meer veiligheid. Dat geldt ook in magazijnen en industriehallen: gladde (beton)vloeren kunnen een invloed hebben op de veiligheid op de werkvloer. Gepolierd beton is slip-resistent, zomaar uitglijden is haast onmogelijk. 

Barsten en scheuren in de betonvloer: minder schokbestendig

Barsten en scheuren in een betonvloer zijn minder schokbestendig, wat letsels kan veroorzaken bij onder andere heftruckchauffeurs. Laat je betonvloer herstellen voor een veilige werkomgeving. 

Op zoek naar een specialist met kennis van zaken? 

Vastmans Frank heeft heeft een jarenlange ervaring in het gieten en afwerken van betonvloeren. Elk project wordt van A tot Z en met de grootste zorg afgewerkt. 

Neem contact op met Vastmans Frank

Meest Recente Posts

In de kijker

Hoe kunnen wij u helpen?