Gepolierde Betonvloer

Vastmans Frank is gespecialiseerd in gepolierd beton. Bij ons kunt u rekenen op vakmanschap, wij garanderen u dat ieder project met de uiterste zorg wordt voorbereid en uitgevoerd.

3 redenen waarom een gepolierde betonvloer de beste oplossing is voor uw bedrijf

Een betonvloer vraagt weinig onderhoud

Hét argument om te kiezen voor een gepolierde betonvloer is het onderhoudsvriendelijke karakter. Die hecht zich in één keer. 

Geen chape of dekvloer
​​​​​​​nodig

De betonvloer kan vroeg in het bouwproces op de welfsels of druklaag gestort worden. De vloer werkt als een gewapende betonplaat waardoor u geen chape of dekvloer nodig heeft.

Duurzaamheid en onklopbare prijs-kwaliteit

Een gepolierde betonvloer is op vlak van prijs-kwaliteit niet te kloppen. De bovenlaag van gepolierd beton is bijna ondoordringbaar en dat maakt hem erg duurzaam. Een betonvloer slijt niet snel en gaat dus lang mee. 

De juiste voorbereiding voor het beste resultaat

Vastmans Frank BVBA heeft jarenlange ervaring en gedegen kennis van zaken. U mag rekenen op vakmanschap waardoor wij er garant voor staan dat ieder project met uiterste zorg wordt voorbereid en uitgevoerd van A tot Z. Voor elk project hebben wij de oplossing!

Onze realisaties

image

Gepolierde betonvloer 
​​​​​​​Braine L'Alleud

Voor een van onze vaste klanten in Braine L’Alleud hebben we afgelopen week een mooie industriehal van 2.800m2 in 1 dagfase voorzien van een nieuwe gepolierde betonvloer. 

image

Gepolierde betonvloer Studentenhotel PXL

De campus van Hogeschool PXL langs de Hasseltse grote ring breidt fors uit.

Vastmans Frank zorgde voor de afwerking: 3.400m2 gepolierde betonvloeren, afgewerkt als interieurvloeren.

image

Gepolierde betonvloer Carglass Zaventem

In samenwerking met Edibo, legden wij de betonvloeren bij Carglass in Zaventem. Het resultaat: een stevige, mooi afgewerkte industriehal. 

Op zoek naar een specialist
​​​​​​​met kennis van zaken?

In de kijker

Hoe kunnen wij u helpen?