De gevaren van een verouderde / gebarsten betonvloer in industriehallenHeb je in jouw bedrijf een gebarsten betonvloer die aan vervanging toe is, en wordt er toch nog met heftrucks en andere machines over gereden? Op zich geen probleem zou je denken, maar niets is minder waar. Dit kan zowel de betonvloer en de machines als de gezondheid van de chauffeurs negatief beĆÆnvloeden. 

Slecht voor de betonvloer

Zitten er barsten in de betonvloer? In het geval van aansluitende barsten bestaat er een risico op betonbreuk. Dit betekent dat stukken beton loskomen en een gat veroorzaken met als gevolg dat het toeslagmateriaal van het beton bloot komt te liggen. De reparatie van zo'n gat is natuurlijk veel intensiever dan de behandeling van een scheurtje in de betonvloer. 

Gevaarlijk voor de werknemers 

Blijven werken en rondrijden op een gebarsten of verouderde betonvloer in een magazijn of industriehal kan lichamelijke klachten veroorzaken bij je werknemers. Een verouderde vloer is namelijk minder schokbestendig, wat de rug van de arbeiders kan beschadigen. 

Om dit te voorkomen, laat je je betonvloer best zo snel mogelijk repareren. 

Op zoek naar een specialist met kennis van zaken? 

Vastmans Frank heeft heeft een jarenlange ervaring in het gieten en afwerken van betonvloeren. Elk project wordt van A tot Z en met de grootste zorg afgewerkt. 

Contacteer Vastmans Frank

Meest Recente Posts

In de kijker

Hoe kunnen wij u helpen?