5 redenen waarom je voor Vastmans Frank moet kiezenIs jouw (beton)vloer aan vervanging toe, ga je bouwen of ben je op zoek naar de beste oplossing voor je industriehal of kantoorruimte? Je zou zelf een vloer kunnen leggen of de hulp van een handige kennis kunnen inschakelen, maar dan kan het mislopen. 

Vastmans Frank is expert op vlak van betonvloeren, zowel voor particulier als voor industrie. Het is dan ook geen verrassing dat je best voor hem kiest wanneer je op zoek bent naar een betonvloer. Ontdek vooral zelf waarom Vastmans Frank de beste partner is voor jouw betonvloeren. 

1. Profiteer van jarenlange ervaring 

Vastmans Frank BVBA heeft jarenlange ervaring en gedegen kennis van zaken. Je kunt rekenen op vakmanschap, ieder project wordt bij Vastmans Frank met uiterste zorg voorbereid en uitgevoerd

2. Begeleiding van A tot Z 

Bij Vastmans verzorgen we het volledige traject: van het storten en afwerken, tot het betonzagen. Een zeer stevige bewapening is het perfecte fundament voor een kwaliteitsvloer waar je jarenlang plezier van zal hebben. Ons portfolio aan tevreden opdrachtgevers blijft dan ook groeien. 

Vastmans Frank | Betonvloeren van A tot Z

3. De perfecte oplossing voor industrie 

Een professional zal jouw betonvloer leggen en afwerken, rekening houdend met de noden en het gebruik van de betonvloer.

Ben je voor je bedrijf bijvoorbeeld op zoek naar de geschikte ondergrond voor een industriehal, kantoorruimte, garage of magazijn? Kies dan voor een betonvloer. Die is niet alleen onderhoudsvriendelijk, maar ook energiezuinig en bestand tegen zware belasting.

Daarbovenop is een betonvloer perfect voor een veilige werkplek, zowel op kantoor als in magazijnen of industriehallen. Je kunt beton namelijk laten afwerken met een anti-slip coating

4. Tijdsbesparend 

Door het gieten van je betonvloer uit te besteden aan een professional, win je aan tijd. Een gespecialiseerde vloeraannemer kan tot 2.500 m2 per dag leggen, met behoud van hoge kwaliteitsnormen om aan de vereiste specificaties te voldoen. 

5. Kwaliteit gegarandeerd 

Zoals eerder vermeld, kan je rekenen op de beste kwaliteit wanneer je samenwerkt met Vastmans Frank. Dankzij een jarenlange ervaring in verschillende industrieĆ«n, kent Vastmans Frank de materialen, specificaties, ondergronden en materialen als geen ander, waardoor jij zeker kunt zijn van de beste, meest kwalitatieve betonvloer op de markt, aangepast aan jouw gebouw en noden. 

Neem contact op met Vastmans Frank

Meest Recente Posts

In de kijker

Hoe kunnen wij u helpen?