Oude en rotte beton snel en gemakkelijk herstellen

oude beton, rotte beton, herstellen, vastmans frank, betonvloeren

Is je huidige betonvloer aan vervanging toe, of begint de vloer stilaan te verslijten? In veel gevallen is het zelfs niet nodig om de vloer te vervangen. Een simpele herstelling kan veel doen voor de levensduur van je betonvloer.

De tand des tijds

Na enige tijd kan de betonvloer beginnen rotten, afgeven of zelfs schilferen. Dit zie je aan de hand van het stof dat zich op de oppervlakte van de vloer vormt. Dit stof is namelijk erg moeilijk te verwijderen en kruipt overal tussen.

Gelukkig kunnen we er alles aan doen om je vloer opnieuw in topconditie te krijgen (en te houden). Zo kunnen onze experts de vloer of de toplaag terug opschuren om oneffenheden en vuil te verwijderen. Na het schuren wordt de vloer gepolijst om het zijn natuurlijke kleur te behouden en de vloer te beschermen. De laatste stap is het impregneren van de betonvloer. Dankzij enkele handige producten blijft je vloer jarenlang beschermd tegen vocht en vuil zodat hij minder snel zal rotten.


Ben jij op zoek naar een betrouwbare partner voor de herstelling van je betonvloer? Contacteer ons, wij helpen je graag verder!

Meest Recente Posts

In de kijker

Hoe kunnen wij u helpen?