Kan je de sporen van kogelstralen uitwissen?


Een betonvloer kogelstralen is een heel effectieve methode om een betonvloer te reinigen en te profileren. Zo is hij meteen bestand tegen elke industriële belasting. Maar wat als je de sporen van kogelstralen wil uitwissen?

Cementmelk, verf, oude coatings en vuil worden met de techniek doeltreffend verwijderd. Het is perfect mogelijk om met een nieuwe afwerkingslaag de sporen van kogelstralen uit te wissen. We kunnen ze tot een minimum beperken door de vloer licht te polijsten. Voor het blote oog zijn de oneffenheden bijna niet meer zichtbaar, terwijl de vloer zijn slijtvaste en antislip-eigenschap behoudt.

Wat is kogelstralen precies? 


Kogelstralen is een erg efficiënte voorbereidingstechniek. De elektrisch aangedreven machine projecteert met zijn metalen werpwiel metalen kogeltjes tegen de oppervlakte, onder een bepaalde hoek. Daardoor wordt het oppervlak gezuiverd en opgeruwd.

Hoe de betonvloer er uiteindelijk zal uitzien, wordt bepaald door verschillende factoren, zoals de originele samenstelling van de aggregaten, kleurmix en de afwerking die de klant vraagt. 

Wil je graag meer weten over kogelstralen en de nabehandeling? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We staan je graag te woord.

Meest Recente Posts

In de kijker

Hoe kunnen wij u helpen?