3 redenen waarom betonvloer de beste oplossing is voor jouw bedrijfIs de vloer van je werkplaats of industriehal aan vervanging toe? Kies dan voor een vloer van polierbeton. Het is een bijzonder duurzame oplossing. Een betonvloer gaat niet alleen lang mee, maar is ook nog eens onderhoudsvriendelijker dan andere vloeren én een stuk goedkoper.

1. Een betonvloer vraagt weinig onderhoud


Hét argument om binnen je bedrijf voor een gepolierde betonvloer te kiezen is het onderhoudsvriendelijke karakter. Die hecht zich in één keer. Daardoor heb je nooit meer last van vuile en versleten voegen, want beton is helemaal naadloos. Uiterst hygiënisch dus.

Maak je de vloer toch vuil? Geen probleem. Met Power Clean haal je het ideale reinigingsproduct in huis. Het is een krachtig wateroplosbaar en biologisch afbreekbaar reinigingsproduct voor alle oppervlaktes. Power Clean reinigt vet, vuil, olie, brandschade, roet, nicotine-aanslag en andere hardnekkige vormen van vervuiling.

2. Je hebt geen chape of dekvloer nodig


De betonvloer kan vroeg in het bouwproces op de welfsels of druklaag gestort worden. De vloer werkt als een gewapende betonplaat waardoor je geen chape of dekvloer nodig hebt.

Bij gepolierd beton kan er trouwens geen stof vrijkomen tijdens het poetsen: zo vermijd je gezondheidsproblemen. De ondergrond is op die manier ook veilig schoon te maken voor je personeel. Bovendien is polierbeton slip-resistent en zo zet je extra in op de veiligheid van je personeel: zomaar uitglijden is haast onmogelijk. Door zijn reflecterende karakter heb je bij een betonvloer meer natuurlijk licht en dat zorgt uiteindelijk voor gelukkigere werknemers.

3. Duurzaamheid en onklopbare prijs-kwaliteit


Een gepolierde betonvloer is op vlak van prijs-kwaliteit niet te kloppen. De bovenlaag van gepolierd beton is bijna ondoordringbaar en dat maakt hem erg duurzaam. Een betonvloer slijt niet snel en gaat dus lang mee. Bovendien worden de kosten gedrukt omdat het gietproces veel eenvoudiger is dan bij een klassieke tegelvloer.

Ben jij ook op zoek naar een nieuwe vloer voor je bedrijf? Contacteer ons voor meer informatie. Wij helpen je graag verder!

Meest Recente Posts

In de kijker

Hoe kunnen wij u helpen?