Een betonvloer voor je industriehal? Dit zijn de voordelen!


Ben je voor je bedrijf op zoek naar de geschikte ondergrond voor een industriehal? Kies dan voor een betonvloer. Die is niet alleen onderhoudsvriendelijk, maar ook energiezuinig en bestand tegen zware belasting.

Een betonvloer onderhouden is supereenvoudig. Grof vuil of stof kan je eerst wegborstelen. Het beton schrobben of dweilen met water is vaak voldoende. Gebruik nooit agressieve producten als ammoniak, bleekmiddel, citrus of azijn. Die kunnen de vloer beschadigen. Zit je toch met hardnekkige vlekken door roet, vet of bandensporen? Dan gebruik je best Power Clean.

Perfect te onderhouden met Power Clean



Power Clean bevat de juiste chemie en zorgt ervoor dat met het water de oppervlaktespanning afneemt. Op die manier kan je met dezelfde hoeveelheid water een groter oppervlak reinigen. Het vuil wordt ook makkelijker opgenomenDankzij Power Clean oogt je vloer niet alleen mooier, poetsen gaat ook sneller en efficiƫnter

Met het juiste onderhoudsproduct behoudt de vloer zijn functionele eigenschappen. Er is een extra behandeling mogelijk om de werkvloer veiliger te maken.


Gewapend tegen de tand des tijds


Daarnaast kijk je voor een oplossing in je industriehal naar duurzaamheid. Een betonvloer kan je laten polieren tot een glad oppervlak. Vergis je niet, een gepolierde vloer heeft antislip-eigenschappen  en belangrijker: hij wordt enorm slijtvast en duurzaam. Betonvloeren kunnen tientallen jaren meegaan.

Met zijn natuurlijke eigenschappen zal een gepolierde betonvloer veel licht weerkaatsen, waardoor je minder elektriciteit nodig hebt voor de verlichting van je industriehal.

Meteen na de eerste nabehandeling van een pas gelegde vloer, is je betonvloer helemaal gewapend tegen de tand des tijds. Wanneer er na jarenlangs intensief gebruik toch wat verweer optreedt, dan kunnen we een gepolierde betonvloer heel eenvoudig terug naar zijn originele staat brengen.

Wil je graag wat meer info voor een oplossing op maat van jouw industriehal? Neem dan contact met ons op en we helpen je graag verder.


Meest Recente Posts

In de kijker

Hoe kunnen wij u helpen?