Een vuile (beton)vloer? Power Clean maakt alle oppervlakken weer kraaknet


Speelt een hardnekkig vuile (beton)vloer u parten? Power Clean is uw redder in nood. Met zijn krachtige formule reinigt hij alle oppervlakken, binnen én buiten, hoe hardnekkig het vuil ook lijkt.

Power Clean is een krachtig wateroplosbaar en biologisch afbreekbaar reinigingsproduct voor alle oppervlaktes, zelfs de vuilste. Of het nu gaat om een betonvloer, tegels, of het dek van uw boot: Power Clean reinigt vet, vuil, olie, brandschade, roet, nicotine-aanslag en andere hardnekkige vormen van vervuiling, ook bij u in de woonkamer.

Power Clean, bewezen krachtige reiniging


Power Clean Professional bewijst al ruime tijd zijn kracht op betonvloeren, een doorgaans moeilijk te reinigen oppervlak. Het reinigingsmiddel is een uitstekende oplossing voor matig of zwaar bevuilde betonvloeren. Power Clean is een ware revolutie in duurzame reiniging en hygiëne.

Hebt u jarenlang andere reinigingsmiddelen gebruikt, met opgehoopte zeepresten in de betonvloer als gevolg? Met de juiste chemie zorgt Power Clean ervoor dat het water de oppervlaktespanning doet afnemen. Zo kan u met dezelfde hoeveelheid water een groter oppervlak reinigen. Bovendien neemt het water het vuil gemakkelijker op.

Meest Recente Posts

In de kijker

Hoe kunnen wij u helpen?