Betonvloer reinigen? Zo houd je hem vuil- en schimmelvrij


Duurzaam én veelzijdig: betonvloeren zijn erg populair, zowel voor binnen als buiten. Het poreuze materiaal vraagt wel wat onderhoud, om schimmel en vuil te bestrijden. Zo blijft de vloer niet alleen fris, maar behoudt hij ook zijn lange levensduur. Gelukkig hoeft een goed onderhoud niet ingewikkeld te zijn.

Vermijd om te beginnen agressieve schoonmaakproducten, zoals ammoniak, citrus, bleekmiddel, azijn of dennenreinigers. Die kunnen een chemische reactie veroorzaken met het beton en het oppervlak etsen (de poriën verwijden en verruwen). Borstel eerst het stof en puin weg. Schrob en/of dweil het beton. Reinigen met water kan voldoende zijn. Alleen bij hardnekkige vlekken, zoals bandensporen, vet of roet, is een goede ontvetter nodig.

Power Clean is een ware revolutie in duurzame reiniging en hygiëne


Op zoek naar een goede snelreiniger? Power Clean Professional is het ideale product. Het reinigingsmiddel is vooral gekend binnen de industrie als uitstekende oplossing voor matig of zwaar bevuilde betonvloeren. Power Clean is een ware revolutie in duurzame reiniging en hygiëne.

Heb je jarenlang andere reinigingsmiddelen gebruikt, met opgehoopte zeepresten in de betonvloer als gevolg? Met de juiste chemie zorgt Power Clean ervoor dat het water de oppervlaktespanning doet afnemen. Zo kan je met dezelfde hoeveelheid water een groter oppervlak reinigen. Bovendien neemt het water het vuil gemakkelijker op.

Dankzij een grondige reiniging oogt uw betonvloer niet alleen mooier, hij behoudt zijn functionele eigenschappen. Denk daarbij aan een extra behandeling om voor een veilige werkvloer te zorgen.

Meer weten over Power Clean? Neem dan een kijkje op onze website. Geïnteresseerd in een betonvloer of zit je nog met vragen? Neem gerust contact met ons op.

Meest Recente Posts

In de kijker

Hoe kunnen wij u helpen?