3 redenen waarom u deze zomer op een betonnen terras wilt zitten


Wilt u deze zomer genieten van een mooi terras, zonder wekelijks het onkruid te moeten verwijderen of mos en verzakkingen in uw terras? Een betonnen terras is niet alleen mooi, het is ook gemakkelijk te onderhouden.

Naadloze afwerking

Het grootste voordeel van een terras in beton is het naadloos karakter. Hierdoor kan er geen onkruid groeien in de voegen of vuil ophopen. Een betonnen terras kan tot in de puntjes afgewerkt worden, waardoor er geen verzakkingen mogelijk zijn.

Perfect op maat

Aangezien een betonnen terras gegoten wordt, kan je hem meteen op maat laten maken. Hoogtes worden perfect afgepast en ook de afloop voor water vormt geen enkel probleem. Wenst u de look van tegels? Dan kunt u namaakvoegen laten slijpen op elke gewenste afstand. Zo kunt u het doen lijken alsof het terras gemaakt is van gigantische tegels die meer dan 200cm groot zijn.

Gemakkelijk te onderhouden 

Zoals eerder vermeld kan er bij een betonnen terras geen onkruid of mos ophopen. Daardoor moet u uw terras ook niet intensief onderhouden. Afspuiten met water of indien nodig borstelen is voldoende.

Meest Recente Posts

In de kijker

Hoe kunnen wij u helpen?